Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. close
1950 Siaspeed Bekijk groter

Siacarat 7240 150mm

Nieuw product

Meer informatie

Schuurschijven Het complete en hoogwaardige assortiment Sia schuurmaterialen en polijstmaterialen is zeer uitgebreid.

De schuurschijven in dit assortiment, hebben ieder haar eigen toepassing en marktsegment waarvoor deze geschikt zijn. Zo hebben wij voor elke toepassing het juiste type schijf beschikbaar.

De diversiteit in kwaliteiten, beschikbare groftes, gatenpatronen en toepassingen is dan ook erg groot. Naast conventionele schijven kennen we bijvoorbeeld ook doorslijp- en afbraamschijven, SCM- en fiberschijven of bijvoorbeeld schijven met schuim- of vliesmateriaal. Voor een optimaal advies helpen onze specialisten u graag persoonlijk om –afhankelijk van uw specifieke toepassing en behoeften- tot het beste type schuurschijf te komen. Zo behaalt u de allerbeste resultaten!

Leveringsprogramma schuurschijven:

De belangrijkste schuurschijven staan in ons leveringsprogramma vermeld. Naast de productdetails staan hierin ook actuele bruto verkoopprijzen en bestelnummers. U bekijkt het programma hier:

Sia Leveringsprogramma

Accessoires

Downloaden