Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. close
IVAT Quosh Base Coat Bekijk groter

IVAT Quosh Base Coat Blue Diamond

Nieuw product

IVAT H2O.0029.E Quosh Base Coat System Blue Diamond 0,5Ltr

Meer details

  • 1K
  • algemeen industrieel
  • Algemene binnentoepassingen
  • commerciële voertuigen
  • vrachtwagens

Datasheet

TypePigment

Meer informatie

Het watergebonden systeem bestaat uit APEO-vrije acrylharsen die geschikt zijn voor automotive en overspuiten van auto's

Het is een technisch geavanceerd systeem, geheel Italiaans, dat specifiek gericht is op de automotive reparatiemarkt. Dankzij het lage organische oplosmiddelgehalte blijft dit 'groen' systeem ruim onder de VOC-grenzen die zijn vastgelegd in Richtlijn 2004/42 / EG. Snel te drogen en makkelijk aan te brengen, het Quosh-systeem is de ideale oplossing voor veel body shops. In feite hebben een groot aantal Italiaanse en Europese klanten het al gekozen voor zijn unieke eigenschappen.

Het bestaat uit 69 tinters: 35 vaste stof, 7 aluminium, 1 grafiet, 17 parel, 7 xirallic, 2 kleurstroom. Quosh line bevat ook een aantal hulpmiddelen die aan alle behoeften van de klant voldoen.

Quosh tinters zijn klaar voor gebruik en moeten alleen worden verdund. Met dit systeem is het mogelijk om meer dan 50.000 kleuren, waaronder vaste, metallic en parel, van de over de laatste 15 jaar geproduceerde auto's te formuleren.
Onze kleur zoek tools omvatten:
* Een breed scala aan kleurenkaarten, ingediend volgens de chromatische schaal
* Color System, de software voor formules onderzoek die we ontwikkelde en communiceert met de weegschalen
*A laatste generatie spectrofotometer "Color Fox"
Formules worden verdeeld per Auto merk en kunnen gemakkelijk worden gevonden op de Color System Software, met de mogelijkheid om deze aan te passen aan de specifieke behoeften van de klant.
Via deze software kunt u ook formules, labels, veiligheids- en technische databladen afdrukken. Het is ook mogelijk om de software te koppelen met alle Gibertini, Mettler en Sartorius weegschalen.

Accessoires

Downloaden