Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. close
R-M Onyx HD HB 120 Fine lenticular aluminium Bekijk groter

R-M Onyx HD HB 120 Fine lenticular aluminium

Nieuw product

R-M Onyx HD HB 120 Fine lenticular aluminium

Meer details

  • 1K
  • algemeen industrieel
  • bussen
  • commerciële voertuigen
  • Interieur
  • vrachtwagens

Datasheet

TypePigment

Meer informatie

HET WATERGEDRAGEN BASISLAKSYSTEEM VAN R-M

Bij R-M dragen we de bescherming van het milieu en onze klanten hoog in het vaandel. We streven voortdurend naar het ontwikkelen van innoverende producten met een steeds groter gebruiksgemak, waarmee u snel een optimaal resultaat bereikt.


MIXING BASE W: De pigmenten die het grote verschil maken

Verbeter de prestatie van ONYX HD!

Acht nieuwe mengkleuren met een ongekend hoge pigmentconcentratie zorgen voor de volgende voordelen:

- gegarandeerde kosteneffectiviteit dankzij lagere arbeidskosten en minder productverbruik.
- schadeherstel van zeer hoge kwaliteit waardoor de klanttevredenheid zal toenemen.
- eenvoudiger werken voor autospuiters met producten die zeer gebruiksvriendelijk zijn. 

ULTRA GECONCENTREERDE PIGMENTEN VOOR AANZIENLIJKE BESPARINGEN

Tussen 15% en 40% productbesparing door vermindering van het aantal benodigde lagen basislak.

Tot wel 50% minder verwerkingstijd door het overslaan van een complete fase binnen het reparatieproces, al naar gelang de mengformules

Met gemak het perfecte resultaat bereiken!

- Grotere dekkracht
- Kortere uitdamptijden
- Uitstekende doordroging
- Kortere verwerkingstijden

Innovatie van R-M profiteer van de voordelen

 

Voor R-M kan innovatie niet ten koste gaan van uw gebruikelijke bedrijfsprocessen. ONYX HD is gebaseerd op R-M’s wereldwijde ervaring in watergedragen technologie en wordt sinds 1995 veel gebruikt omdat het voor uw gebruikelijke processen geen veranderingen met zich meebrengt. U kunt gewoon uw bestaande spuitcabine, mengmachine en spuitpistooltechnologie gebruiken. R-M biedt oplossingen die rekening houden met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van autoschadeherstel. ONYX HD kan prima worden gebruikt met de nieuwste generatie kleursystemen van Colormaster. ONYX HD kan eveneens gebruikt worden met CRYSTAL BASE en SPECIAL CRYSTAL BASE, twee systemen die ontwikkeld zijn voor het verkrijgen van kleuren met speciale effecten.

 

80% minder oplosmiddelen

De laklijn van ONYX HD leidt tot een verlaging met 80% van de uitstoot in oplosmiddelen in vergelijking met een conventionele laklijn voor autospuiten. De hoeveelheid oplosmiddelen in ONYX HD (spuitklaar) bedraagt maximaal 150 gram per liter.

Tot 90% minder afval

ONYX HD vergemakkelijkt uw afvalbeheer zonder uw normale werkwijze te veranderen. U reinigt uw spuitpistool met een automatische spuitenreiniger waarin het water gecoaguleerd wordt, dankzij de toevoeging van Hydropure. Met dit eenvoudige systeem wordt uw hoeveelheid afval met 90% verminderd.

Kortere droogtijden

Kortere droogtijden zijn essentieel voor een betere doorlooptijd. Met R-M kunt u gebruik maken van een venturi systeem om het drogen van ONYX HD te versnellen. Een venturi is een droogsysteem voor een deelreparatie dat gebruik maakt van een o.a. standaard persluchtverbinding.

De perfecte finish

ONYX HD biedt de allerhoogste kwaliteit dankzij de uitstekende blanke lakken RAPIDCLEAR en EVERCLEAR, die met een watergedragen basislak tot uitstekende resultaten leiden.

VOC-wetgeving

ONYX HD voldoet aan de eisen van Europa’s strenge VOC-uitstootvoorschriften (< 420 g/l) en combineert de milieuvoordelen van een watergedragen lijn met een eenvoudige voorbereiding, toepassing en opslag van een conventionele lak.

Accessoires

Downloaden