Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. close

Colad Checklight 9330

Colad Checklight 9330

Nieuw product

Colad 9330 Check Light Nieuw!

De gemakkelijk te gebruiken , handzame werklamp

Meer details

Meer informatie

"Kleurafwijkingen en lapimperfecties, ontstaan door slechte werkplaatsverlichting resulteren in kostbare aanpassingen in de veeleisende la en werkplaatsomgeving"

"Colad Check Light" is een gemakkelijk te gebruiken, werklamp welke de kwaliteit van het werk verbetert en kosten en tijd bespaart"

De Colad Check Light garandeert een heldere en natuurlijke lichtstraal op elk moment en tijdens elke klus. Deze LED werklamp met ultrahoge CRI-waarde is ontwikkeld om de meest accurate kleur-controle uit te voeren. Dit voorkomt klachten door een mismatch in kleur. Daarnaast kunt u er gemakkelijk de kleinste krassen en oneffenheden mee opsporen.

Het lichtgewicht karakter en de ergonomische grip maken de lamp gemakkelijk in gebruik. De flexibele lamp kantelt tot 180 graden en kan met behulp van de draaibare stevige haak of de sterke ingebouwde magneet overal worden geplaatst. De werklamp is makkelijk mee te nemen in de zal of aan de werkriem door de ingebouwde riemclip.

De twee lichtstralen in 400 of 180 lumen zorgen voor flexibiliteit en het juiste licht. Deze veilige werklamp voorkomt oververhitting door de automatische dimfunctie. De gebruikstijd van 3 uur zorgt dat werk zonder onderbreking voor opladen uitgevoerd kan worden. De verwijderbare lens is eenvoudig te reinigen en met de duurzame, stof en spatwaterdichte IP65 constructie is Check Light bestand tegen extreme omstandigheden

Accessoires

Downloaden