Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. close
R-M Crystal Base Bekijk groter

R-M Onyx HD Crystal Base CB83L Violet Red

CB83L

Nieuw product

R-M Onyx HD Crystal Base CB83L Violet Red 125ml

Meer details

Datasheet

Type Speciaal Effect Pigment

Meer informatie

Meer informatie

Special effect kleuren waren nog nooit zo eenvoudig te maken

Vandaag de dag moeten schadeherstelbedrijven steeds meer special effect kleuren reproduceren. In de concurrentieslag om individualiteit gebruiken autofabrikanten steeds meer kleuren om hun producten te personaliseren. Het gebruik van deze kleuren is in de afgelopen jaren bijna verdriedubbeld. En dit is nog maar het begin aangezien een spectaculaire stijging van special effect kleuren is voorspeld. R-M betreedt een nieuw terrein met CRYSTAL BASE, geconcentreerde mengkleuren die speciaal ontwikkeld zijn voor special effect pigmenten en die verpakt zijn in flesjes van 125 ml..

CRYSTAL BASES: de voordelen maken het verschil

- De flesjes hoeven niet geroerd te worden, waardoor de mengmachine niet overvol raakt.
- De flesjes van 125 ml zijn speciaal ontworpen voor het gebruik met special effect pigmenten.
- Een speciale doseerdop voor een gemakkelijker gebruik en een nauwkeurige dosering.
- Minimale investering voor een complete set special effect pigmenten.
- De CRYSTAL BASE-reeks heeft een praktische opbergbox. De flesjes zijn ondersteboven geplaatst zodat er gemakkelijk mee gewerkt kan worden tot de laatste druppel..

Innovatie zonder uw werkprocessen te veranderen

CRYSTAL BASE is perfect inzetbaar met de twee basislaksystemen van R-M, DIAMONT en ONYX HD. CRYSTAL BASE wordt opgenomen in de formules waarin speciale effect kleuren zitten verwerkt.

SPECIAL CRYSTAL BASES: een antwoord op zeer specifieke vereisten

Deze nieuwe basislakken kunnen ook worden gebruikt voor het herstellen van speciale pigmentkleuren die gebruikt worden door autofabrikanten, waardoor aan heel specifieke vereisten kan worden voldaan. De SPECIAL CRYSTAL BASES kunnen gebruikt worden om de CARIZZMA SPECIAL CRYSTALS en de EXTREME COLORS te mengen.

Downloaden